GamesPro - Всі ігри для Pc, Wii, Psp, Xbox...

В Dead Rising 4 буде окремий кооперативний режим

В Dead Rising 4 буде окремий кооперативний режим
Сюжетна кампанія Dead Rising 4 вже втратила обмеження гравців в часі, колишнє фірмовим знаком серії. Днями стало відомо, що шанувальники зомбі-екшену позбулися і іншої функції: спільного проходження одиночного режиму. Продюсер гри Девід Мак-Анерін пояснив, що кооператив все ж буде, але окремо від кампанії.

«Ми хотіли переконатися в тому, що він повною мірою зосереджений на історії Френка. Це дійсно дуже цікавий персонаж, і ми раді повернути його в гру », - розповів Мак-Анерін.

При створенні кооперативу автори черпали натхнення в режимі Infinity Mode з оригінальної гри, в якому вам доводилося виживати як можна довше. Спільний режим буде доступний для чотирьох гравців, вам розкажуть історію чотирьох різних персонажів.

Виробник описує кооперативні завдання як «божевільні місії». Гравці починають проходження в притулок, де можуть купити зброю перед тим, як відкриються двері. Після завершення завдання вам необхідно дістатися до безпечного місця. Правда, розробники не уточнили, чи буде це той же притулок або зовсім інше.

Dead Rising 4 надійде в продаж для Xbox One 6 грудня.
Перегляди: 104 Коментарі (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.