GamesPro - Всі ігри для Pc, Wii, Psp, Xbox...

Як буде будуватися рольова система Cyberpunk 2077?

Як буде будуватися рольова система Cyberpunk 2077?
Хоча прем'єра рольової гри Cyberpunk 2077 відбудеться ще дуже нескоро, розробники потроху видають все більше подробиць. Зокрема, офіційний твіттер проекту поділився інформацією про те, як буде влаштована рольова система Cyberpunk 2077. І, схоже, вона не буде занадто відхилятися від правил настільної гри Cyberpunk 2020.

Представники студії розповіли, що в Cyberpunk 2077 будуть характеристики, навички і перки.

У головного героя буде набір характеристик на кшталт сили і рефлексів. Підвищуватися вони будуть при отриманні чергового рівня. Вплинути на їх величину можна також вставляючи відповідні імплантати.

Навички героя будуть розвиватися в міру того, як він ними користується. Ця система знайома всім, хто грав в Skyrim. Розробники згадали хакерство, ремесла, короткоствольну і довгоствольна зброя. За допомогою цієї системи можна розвинути унікального персонажа під свій власний стиль гри: чим частіше гравець використовує певні види зброї і броні або прийоми, тим краще у героя виходить їх застосовувати.

Нарешті, додаткові можливості персонажам дають перкі. Поки що невідомо, якими вони будуть, але отримувати додаткові перки герой буде в міру набору досвіду, а також за репутацію.

Cyberpunk 2077 була анонсувала ще в 2012 році, але до цих пір знаходиться на стадії ранньої альфи. Працює над нею близько 350 осіб. Коли гра добереться до РС, PS4 і Xbox One, студія CD Projekt RED не повідомляє.
Перегляди: 22 Коментарі (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.