GamesPro - Всі ігри для Pc, Wii, Psp, Xbox...

Counter-Strike 1.6 Dnet v10.9 (2017/PC/RUS)

Counter-Strike 1.6 Dnet v10.9 (2017/PC/RUS)

Counter-Strike 1.6 - культовый многопользовательский шутер от первого лица, появившийся много лет назад, изначально как модификация игры Half-Life, но сих пор остается самой популярной стрелялкой и в то же время серьезной профессиональной турнирной кибердисциплиной. Сборка основана на официальном контенте, полностью русифицирована, интегрирован патч русского чата, включено расширенное горячее меню, оптимальные игровые настройки, полностью отсутствует реклама. Сборка стабильно работает на всех версиях Windows.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 492

DARK SOULS III - The Ringed City (PC)

DARK SOULS III - The Ringed City (PC)
Сюжетне доповнення рольового екшену Dark Souls III від студії From Software - The Ringed City стане фіналом для всієї історії Dark Souls і запропонує гравцям в останній раз побачити світ, створений Хідетака Міядзакі. Епоха вогню завершилася, всі землі зійшлися воєдино, прийшла велика тьма і настав кінець світу. Головному герою належить спуститися в найтемнішу частину землі, щоб відкрити давні страшні секрети і знайти давно втрачений легендарне місто. На вашому шляху до мети встануть стародавні істоти і нові персонажі.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 785

Toukiden 2 (PC)

Toukiden 2 (PC)
Toukiden 2 - це хороший представник жанру "полювання на монстрів" і продовження популярної в Азії серії Toukiden !, гра в якій доступний величезний відкритий світ, з повною свободою переміщення між поселеннями і житлами монстрів.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 586

Vikings - Wolves of Midgard (PC)

Vikings - Wolves of Midgard (PC)
DL File Size: 4.41 GB

Дія проекту розгорнеться на Берегах Мидгарда, де «міфологія і історія вікінгів переплітаються з фентезі». Поодинці або з напарником гравцям належить битися з Йотуні, живими мерцями і породженнями Рагнарека, використовуючи не тільки різноманітне потужна зброя, але і сильні заклинання. Озброїтися можна щитом і мечем, дворучним молотом, цибулею або двома сокирами. Для поліпшення екіпіровки використовуються ресурси і спеціальні руни, що знаходяться в міру проходження. До того ж на кожному рівні заховані фрагменти легендарної броні і унікальної зброї - зібравши їх все, можна роздобути найміцніше і надійне обмундирування. Серед противників попадуться як дрібні вороги, так і великі боси, «для знищення яких доведеться продумувати тактику». Та й навколишній світ не сприяє спокійному подорожі: моторошний холод, отруйний туман і обпалює земля - ​​це лише частина того, з чим доведеться зіткнутися герою. Все це уповільнює або навіть ранить протагоніста, тому доведеться шукати способи порятунку - наприклад, багаття в локаціях з вкрай низькою температурою.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 570

Troll and I (PC)

Troll and I (PC)
Troll and I - Пригодницький екшен від невеликої студії Spiral House, яка приймала участь в розробці Stuntman, MotorStorm і Little Big Planet. У глибокій нордичної глушині підліток Отто був змушений покинути рідне село, яку розграбувала банда найманих браконьєрів в пошуках незвичайних тварин. Збігаючи в ліс, він стикається з небезпеками і магічними істотами, від яких його рятує Троль! Звичайний магічний троль, з яким в результаті він подружиться. Разом вони втікають від мисливців і відправиться в саме захоплююче пригода в їхньому житті. Так і починається історія Троля і Отто.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 404

Hitman (PC)

Hitman (PC)
Агент 47, кращий у своїй справі. За підтримки вашого незмінного куратора Діани Бернвуд і з використанням можливостей Міжнародного контрактного Агентства ви дієте на всіх континентах земної кулі, розплутуючи павутину таємної організації, нитки якої тягнуться до вищих ешелонів світових еліт. Ви - оперативник Міжнародного контрактного агентства, і ваше завдання - знищувати найбільш важливі цілі по всьому світу: від гламурного Парижа до технологічної Японії і галасливого Марракеша. Кожен регіон в грі деталізований і являє собою відкриту територію, що розвивається з часом: відбуваються нові події, з'являються завдання і замовлення. Вирішіть ви застосувати грубу силу або перетворите вбивство на витвір мистецтва - до ваших послуг всі численні навички та можливості Агента 47. І пам'ятайте, що творчий підхід - ваше найнебезпечніше зброю.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 738

Styx: Shards Of Darkness (PC)

Styx: Shards Of Darkness (PC)
У другій частині Shards Of Darkness гобліни Стіксу належить проникнути в місто темних ельфів Корангар, щоб дізнатися, чому «вухаті» сформували альянс з дворф. Як і раніше, проходити рівні в основному належить таємно, використовуючи вміння Стикса клонувати самого себе, встановлювати пастки і ставати невидимим. Пробирайтеся поодинці або на пару з другом в спільному режимі! Вам належить піднятися в запаморочливий ельфів місто, перетнути небезпечні території гномів і вижити в диких землях, повних небезпек.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 407

Counter-Strike 1.6 Dnet v10.8 (2017/PC/RUS)

Counter-Strike 1.6 Dnet v10.8 (2017/PC/RUS)

Counter-Strike 1.6 - культовый многопользовательский шутер от первого лица, появившийся много лет назад, изначально как модификация игры Half-Life, но сих пор остается самой популярной стрелялкой и в то же время серьезной профессиональной турнирной кибердисциплиной. Сборка основана на официальном контенте, полностью русифицирована, интегрирован патч русского чата, включено расширенное горячее меню, оптимальные игровые настройки, полностью отсутствует реклама. Сборка стабильно работает на всех версиях Windows.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 627

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC)

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC)
Ultimate Marvel vs Capcom 3 на PC з поліпшеною графікою і іншими доповненнями. Гравець зможе вибирати команду з 3-х персонажів і в будь-який момент перемикатися на потрібного героя. Метою поєдинку є перемогти всіх супротивників, знизивши шкалу здоров'я до мінімуму або, при закінченні часу залишитися з великим числом здоров'я. У грі налічується всього 48 персонажів (36 були в оригінальній грі і 12 нових).
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 597

Far Cry Primal (PC)

Far Cry Primal (PC)
На цей раз нам вдасться опинитися в кінці останнього льодовикового періоду, що приблизно в 10 000 років до нашої ери. У цьому жорстокому світі, повному ворогів і небезпеки нам доведеться роль останнього представника свого племені, на ім'я Таккар. В його ролі нам доведеться боротися за своє життя, шукати союзників і жорстоко знищувати ворогів. Створювати зброю з добутих матеріалів, майструвати одяг і завжди бути напоготові. Попутно нам вдасться дізнатися що сталося з племенем Таккар і кому тепер доведеться відповісти за те, що трапилося.
Детальніше Коментарі (0) Перегляди: 621
Назад Вперед