» » У Mafia 3 навколишній світ буде мстити гравцям

У Mafia 3 навколишній світ буде мстити гравцям

У Mafia 3 навколишній світ буде мстити гравцям
Команда Hangar 13 хоче зробити Mafia 3 досить складною для проходження грою, щоб захопити гравців, але не відштовхуюче складною. Як стало відомо, для цього розробники вирішили ретельно опрацювати систему відплати і випробувань, щоб перевірити майстерність геймерів.

«Ми хочемо, щоб гравці могли перевірити свої навички. Це завжди весело. Складно отримувати задоволення від гри, якщо в ній немає ніяких випробувань і труднощів. Завжди має бути якась перешкода, яку треба подолати. Але необхідно дати гравцям самим вибрати, як його подолати », - пояснив креативний директор гри Хейден Блекмен (Haden Blackman).
У Mafia 3 навколишній світ буде мстити гравцям
У Mafia 3 навколишній світ буде мстити гравцям
У Mafia 3 навколишній світ буде мстити гравцям
Нові випробування та перепони будуть з'являтися у формі відплати. Коли гравець здійснює певні дії, ігровий світ буде реагувати на них. Приміром, ворожі бандитські угруповання можуть вирішити помститися гравцеві за його діяння.

Досвідчені водії зволіють втекти від переслідувачів на автомобілях. Однак вороги приймуться стріляти по колесах або в слабкі місця авто, щоб зупинити втікача. Тому від геймерів може знадобитися все, чого вони навчилися. І щоб не ускладнювати все занадто сильно, випробування та навички вирішили збалансувати.

«У нас є система стрільби з-за укриття і безліч різних випробувань зі стріляниною. Ми не хотіли, щоб за кермом стрілянина знову була головним випробуванням. Хотілося, щоб геймери могли перевірити свої навички водіння. Тому під час їзди велику частину роботи робить система розумного прицілювання ».

«І тут випробуванням вже стає економія патронів, вибір використовуваної зброї, сам процес водіння і необхідність тримати автомобіль в радіусі ураження. З часом гравці зможуть поліпшити і навички Лінкольна. Гравці самі будуть грати краще, але крім цього можна буде поліпшити і такі речі, як запас здоров'я, зменшення часу перезарядки, зменшення віддачі та багато іншого ».

Дата виходу Mafia 3 запланована на 2016 рік. Гра з'явиться у продажу на платформах Xbox One, PlayStation 4 і PC.
Перегляди: 789 Коментарі (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.