GamesPro - Всі ігри для Pc, Wii, Psp, Xbox...

Перший тизер-трейлер науково-фантастичної стратегії Gray Zone

Перший тизер-трейлер науково-фантастичної стратегії Gray Zone
Розробники з незалежної словацької студії Eastworks представили перший тизер-трейлер Gray Zone, науково-фантастичної стратегії в реальному часі з елементами RPG.

Події гри розгортаються в далекому майбутньому, а головним героєм став раб корумпованого уряду на ім'я Валерн. Гравцям належить досліджувати колонізовані планети, де, за словами авторів, їх чекають персонажі, що запам'ятовуються, цікаві діалоги і багато екшену.

У Gray Zone геймери будуть керувати цілим загоном. Щоб виконати обов'язкові і другорядні цілі, а також мінімізувати втрати, потрібно буде використовувати транспорт, зброю, зібрані предмети і оточення.

Крім того, в грі буде тактичний режим, який дозволить зупиняти час, що дасть можливість продумати свою стратегію і роздати накази окремим членам загону.

Повна версія Gray Zone буде складатися з чотирьох глав по шість місій в кожній. У першому розділі, яка вийде в ранньому доступі Steam в березні 2020 року, гравці також отримають одну додаткову місію. У міру виходу нового контенту вартість гри буде рости.
Перегляди: 17 Коментарі (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.