GamesPro - Всі ігри для Pc, Wii, Psp, Xbox...

У доповненні Re Mind до Kingdom Hearts III буде секретний епізод з босом

У доповненні Re Mind до Kingdom Hearts III буде секретний епізод з босом
Компанія Square Enix відкрила сторінку майбутнього доповнення Re Mind до рольової гри Kingdom Hearts III. На ній можна знайти нові скріншоти і інформацію про те, що чекає гравців в першому DLC.

Re Mind розповість окрему історію, дія якої розгортається незадовго до кульмінації основного сюжету. Сора відправляється на кладовищі Ключів-Клінков, щоб врятувати Каїри. Там він зустрічається з серцями всіх семи Хранителів світла і переживає вирішальні битви кожного з них.

Гравців чекають складні сутички з тринадцятьма членами Організації XIII. Найсильніші з безтілесних легко розправляться з Сорой і його супутниками, варто ловити гав. Так що для перемоги потрібно точно вивіряти час атак і захисту.

Для поєдинків можна буде вибирати іграбельних персонажів з короткого списку. І в деяких битвах соратники навіть зможуть прийти на допомогу.

Поки що на сторінці відкрита лише частина інформації, більше стане відомо згодом. Зокрема, нам обіцяють розповісти про якийсь секретному епізоді з секретним босом.

Прийом попередніх замовлень доповнення Re Mind вже стартував, його бонусом стане унікальна тема Kingdom Hearts III. А реліз відбудеться 22 січня.
Перегляди: 17 Коментарі (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.